Sjukstuga och ny bloggdesign.

Jag har suttit framför datorn hela dagen, det har jag inte gjort på jag vet inte hur länge! Och det känns i ryggen. Men jag börjar bli nöjd med min design, som inte är min orginaldesign, jag tog en gratisdesign HÄR och har ändrat en del. Jag tycker de tre bilderna här ovanför är fina och jag har inga egna att sätta där just nu så de får sitta kvar tills vidare.
Nu ska jag och Ängla, som kom hem för en stund sen, sätta oss i soffan och mysa innan vi däckar båda två. Ängla har varit jätteförkyld och nu när hon är på bättringsvägen har jag blivit sjuk. Jisses vad ynklig jag är! Så jag har kurerat mig med gulaschsoppa och knäckebröd, det kändes lagom avancerat. ;)

Nu kallar soffan och lilla skruttan. Sov så gott när ni kommer i säng, det kommer jag göra!
När matte lämnar rummet......ligger Maja på datorn!


Enbart bilder på alla tårtor.Den här tårtan gjorde jag till min pojkvän, han fick bestämma vad det skulle vara i och så här blev det:    Chokladbottnar, dumleganache, vaniljkräm, täckt med sp, dekorerad med mp.


Ursäkta röran, jag bygger om!

Jag tänkte försöka mig på att byta bloggdesign idag, så om det ser alldeles galet ut så vet ni varför. Förhoppningsvis ska sidan vara finfin innan dagens slut. ;)


Vad tror ni att det här ska bli?Mm, vad tror ni? Svaret kommer så snart det är färdigvirkat! :)


Fina, fina Maja!

Nu har lilla Maja bott hos oss i tre månader, jisses vad tiden går fort! Hon har kommit att betyda mycket för både mig och Ängla och vi skrattar gott åt hennes påhitt nästan varje dag! Hon är som en liten hund, springer alltid fram till dörren när man stoppar i nyckeln, ställer sig på bakbenen och jamar. Hon hoppar och leker med både Ängla och hennes kompisar, naffsar och boxar försiktigt med sina små tassar.
Ikväll är vi hemma själva, jag och Maja. Det är vid såna här tillfällen jag uppskattar henne som mest, hon känner på sig när jag känner mig ensam och saknar Ängla och kommer direkt upp och sätter sig hos mig och spinner. Eller så rycker hon tag i ett garnnystan och springer med det i munnen och snubblar så hon gör flera kullerbyttor. I vilket fall får hon mig att känna mig gladare.

Så tack kära Maja, du är den perfekta Alla Hjärtans Dag-dejten. ;)

Mumsiga cupcakes till eftermiddagsfikat!

Att ha nybakta muffins i fysen är nästan ett måste! När det blir lite fyllning över efter en tårta är det bara att plocka fram så många muffins man vill ha och *poof* så har man cupcakes! Just de här är citronmuffins med mjölkchokladganache och hallon- och vaniljkräm. Jättegoda! :)
En farlig dinosaurie och en ilsken haj!

Den här tårtan var riktigt rolig att göra men göra tårta till en tuff kille som fyller fyra är inte det lättaste, hoppas han blev nöjd! Det blev hans mamma i alla fall. ;)Tårtan innehöll: Chokladbottnar, mjöklchokladganache, hallon- och vaniljkräm, spacklad med grädde, täckt och dekorerad med sp.

Lilla Lucas är inte så liten längre!

En kompis son (som igår bara var en liten plutt känns det som) fyllde tre år för ett par helger sen. Han ville ha en lejonårta och självklart fick han det! :)

Tårtan innehöll: Ljusa bottnar, Marabou mjölkchoklad med daim-ganache, hallon- och vaniljröra, spacklad med grädde, täckt och dekorerad med sp.

Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump!

Fick jag med alla namn? Den där Pippilotta är en påhittig liten galning och när jag fick en Pippi-beställning till en 2årig flicka blev resultatet så här:Människoansikten är inte det lättaste att göra och hon såg nästan lite tjurig ut, den annars så glada Pippi. ;)Mitt i all stress på lördagsförmiddagen glömde jag att ta kort innan jag ställde tårtan i kartongen! Men man ser ju det mesta och det är väl det viktigaste? Både Lykke och hennes familj blev nöjda och jag fick höra att de som inte ens äter tårta i vanliga fall hade tagit två bitar. ;)

Tårtan innehöll: Ljusa bottnar, dumleganache, hallon- och vaniljkräm, spacklad med grädde, täckt och dekorerad med sp.

Bättre sent än aldrig!

I november förra året gjorde jag den här tårtan till en pojke som skulle döpas. Jag skulle lagt upp bilder på den tidigare men det har bara inte blivit av, därav rubriken "Bättre sent än aldrig".
Filips föräldrar ville att tårtan skulle se ut som inbjudningskorten de hade skickat ut. Tyvärr har jag ingen bild på kortet men jag tycker det blev likt och alla var nöjda med både smak och utseende.Tyvärr så sprack sp:n under "armarna" och det var inte det lättaste att dölja. Men man lär av sina misstag! :)
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall