Recept-Blåbärsmousse!

Blåbärsmousse!
 
4 gelatinblad 
250 g blåbär
3/4 dl socker
3 dl vispgrädde
 
Gör så här:
 
*Lägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 5 minuter.
 
*Tina blåbären (om de är frysta) och mosa dem sedan med stavmixer till en puré.
 
*Lägg blåbärspuré och socker i en kastrull och låt det småputtra i några minuter.
 
*Ta upp gelatinbladen ur vattnet och lägg dem i blåbärspurén. Rör om tills gelatinet löst sig.
 
*Ställ åt sidan och låt svalna lite. Under tiden vispar du grädden.
Vänd sedan ner blåbärspurén i grädden tills allt är blandat.
 
*Låt stå i kylen i ca två timmar så den stelnar.

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall