Fredag, vin, cupcakes och världens bästa Jenna!

SOM jag har längtat! Hela veckan har jag hoppat runt på jobbet, galet glad över att min Jenna skulle komma idag. Och när klockan äntligen blev fyra idag slängde jag mig på cykeln och trampade så det brann i benen, raka vägen till stationen för att möta Jenna! :)

Ikväll bakar vi inför Jennas ljusparty i morgon, det blir chokladcupcakes och cakepops.Jag hoppas ni har en lika bra fredag som jag har! :)


Symässan i Sthlm!

Min alldeles underbara, älskade mormor bjöd oss på symässan när vi var och hälsade på. Jag får ofta idéer om vad jag vill virka, baka eller sy men när jag kom in här så stod det helt still i huvudet! Det var så otroligt mycket att titta på; virkat, stickat, knypplat, lappat, sytt. Kläder, tofflor, fluffiga bollar. Det fanns pysselstationer nästan överallt och vart man än vände sig fanns det tyg, garn, stickor, symaskiner och nålar. Underbart med andra ord. :)Jag älskar (!) den gröna klänningen! Tyvärr kom jag inte tillräckligt nära för att kunna ta ett bra kort på det broderade mönstret, men jisses vad fin den är! :)Jag är så himla sugen på att sy ett lapptäcke! Är det svårt? Någon som har gjort det och kan komma med lite bra tips? :)Om min kära Jenna hade varit med så hade hon definitivt fastnat här nånstans mellan alla pärlor!

Det här är de största stickorna jag någonsin sett! :)TACK mormor! <3

Rosor till Marina!

Marina ville ha en tårta med många rosor, både utslagna och knoppar och med lite blad. Det var en hel del pill och knåp men jag fick ihop ett par rosor ändå. :)


Tårtan innehöll: Chokladbottnar, dumleganache, hallon- och vaniljkräm, spacklad med grädde, täckt och dekorerad med hemmagjord MMF.

Mina hjärtegull!

Vi var och hälsade på familjen i Sthlm och fick rada upp madrasser på vardagsrumsgolvet för att alla skulle få plats. Och självklart kom älsklingsmostern med sin guldklimp Nelson också! Han fick en pyamas av Ängla och visst sitter den som en smäck? ;)


Mammas och farmors tårta!

Mamma och farmor fyller år dagarna efter varandra så vi passade på att fira dem tillsammans. Det var kul att faktiskt få äta en av mina tårtor, det är inte ofta jag får göra det. ;)Dumle och hallon var det i tårtan, en himmelsk kombination!Jag provade att spritsa på en tårta för första gången och blev jättenöjd med resultatet! :)

Christina 18 år!

Grattis Christina! :)Det här var en väldigt "chokladig" tårta och jag ville få in lite extra choklad så jag provade att göra en chokladfrosting att spackla tårtan med istället för grädde. Tyvärr blev den alldeles rinnig och att täcka tårtan var inte det lättaste men jag gjorde så gott jag kunde. Nästa gång ska jag prova ett annat recept! Har ni några tips?


Finns det några Barcelona-fans där ute? :)

Den här fotbollstårtan gjorde jag till Patriks andra son, som är ett stort Barcelona-fan, till hans 11årsdag. Jag fick inte till namnet nånstans men det var okej ändå så vi skippade det. Det viktigaste var ändå att Barcelona-loggan var med.

Vart kunde jag satt namnet och åldern?


Nalle Puh till Oliver!

Olivers pappa hörde av sig och undrade om jag kunde göra en Nalle Puh-tårta till sonens ettårskalas, självklart ville jag det! :) Jag har tidigare gjort en tårta till Patrik med Lilla Sjöjungfrun på, dock gjorde jag den en vecka för tidigt så jag fick göra om den igen helgen efter. :)


Bilden är tagen med mobil och skickad till mig, jag glömde att ta kort på tårtan i alla hast.

Erjons tågtårta!

Det här är en av två tårtor jag gjorde till Erjon, den andra glömde jag att ta kort på. Sånt som händer..

Erjon ville i alla fall ha en tågtårta eftersom han älskar tåg. Jag hade beställt hem en korgkavel och var bara tvungen att prova den och den gör faktiskt en himla skillnad på tårtan! Jag är jättenöjd!
Tyvärr hade jag ingen fp hemma så Erjon-skylten ser lite dassig ut, sp:n orkade inte riktigt hålla bokstäverna uppe. Fast Erjon blev lika nöjd ändå och var överförtjust i tåget. Och det är väl det viktigaste?RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall