Cake-Pops, för choklad- och kakälskaren!
Jag hittade ett recept på Cake-Pops, kaka på pinne, och var tvungen att prova dom. Jag som älskar kakdeg/smet i alla dess former tyckte att de runda små kakorna smakade fantastiskt!
Jag delar med mig av receptet så alla kan göra dessa mumsiga bollar:
*Mixa ett paket Ballerina tills det blir en smuldeg av dom.
*Blanda i ca 100g Philadelphia Naturell.
*Rulla bollar och lägg på ett fat, ställ dom i kylen en stund.
*Smält valfri choklad i ett vattenbad och klipp ut lagom långa "klubbpinnar" av tex grillpinnar.
*Ta fram bollarna ur kylen, stick en pinne i dom och doppa i chokladen.
*Tryck ner pinnarna i ett frigolitblock eller liknande och låt dom stelna i kylen i någon timme innan servering.
*Njut!
Kalastips!
Slå in frigolitblocket i ett fint presentpapper, då kan Cake-Popsen serveras direkt från "torkstället". :)
Bollarna, på väg till kylen.

Färdigt!

Jag delar med mig av receptet så alla kan göra dessa mumsiga bollar:
*Mixa ett paket Ballerina tills det blir en smuldeg av dom.
*Blanda i ca 100g Philadelphia Naturell.
*Rulla bollar och lägg på ett fat, ställ dom i kylen en stund.
*Smält valfri choklad i ett vattenbad och klipp ut lagom långa "klubbpinnar" av tex grillpinnar.
*Ta fram bollarna ur kylen, stick en pinne i dom och doppa i chokladen.
*Tryck ner pinnarna i ett frigolitblock eller liknande och låt dom stelna i kylen i någon timme innan servering.
*Njut!
Kalastips!
Slå in frigolitblocket i ett fint presentpapper, då kan Cake-Popsen serveras direkt från "torkstället". :)
Bollarna, på väg till kylen.

Färdigt!

Kommentarer
Trackback