Recept-Päronmousse!

Päronmousse!

4 gelatinblad
1 burk päronpuré (finns i barnmatshyllan)
2 msk koncentrerad päronsaft
½ dl socker
3 dl vispgrädde

Gör så här:

*Blötlägg gelatinbladet i kallt vatten i ca fem minuter.
*Lägg päronpurén, päronsaften och sockret i en kastrull och värm upp på svag värme. Det ska ej koka!

*Krama ur vattnet ur gelatinbladet och lägg dem i päronröran. 
*Rör om tills gelatinet smält. 
*Ta av kastrullen från plattan och låt svalna.

*Vispa under tiden grädden och vänd sedan ner den avsvalnade päronsmeten i grädden.
*Låt stelna i kylskåp i ett par timmar.

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall