SSK-tårta till Lina!

Det är inte varje år man fyller jämnt, därför ville Lina som är sköterska på jobbet, bjuda de andra sköterskorna på tårta. Inte helt oväntat ville hon ha ett sköterske tema på tårtan. Sagt och gjort. :)
 
Tårtan innehöll: Ljusa bottnar, hallon- och vailjkräm, dumle ganache. Den är spacklad med grädde och täckt och dekorerad med sp.
 

Prinsessan Gabriellas dopdag!

Min allra bästa kompis lillasyster bad mig göra doptårtor till hennes lilla Gabriella. De skulle vara rosa, gulliga och så ville hon gärna ha en liten krona med någonstans. :) 
Tårtorna innehåller : ljusa bottnar, hallon- och vaniljkräm, dumle ganache. De är spacklade med grädde och täckta och dekorerade med sp och sockerkulor.
 
 

Bröllopstårtor till Sigrid och Kim!

 I slutet av förra året hörde Sigrid av sig till mig och undrade om jag kunde göra hennes bröllopstårtor, till 65 personer!
 
Vi pratade lite om hur hon och hennes blivande man, Kim, ville ha det och kom fram till vita tårtor med stora vita rosor (för att matcha brudbuketten), murgröna och gröna hjärtan. I tårtorna är det ljusa bottnar, hallon- och vaniljkräm, dumle ganache och de är spacklade med en underbar marängsmörkräm.
Tårtorna är täckta med sp (sugarpaste) och dekorerade med sp och fp (flowerpaste). Flowerpasten är jättebra att göra blommor av eftersom man kan kavla den väldigt tunnt, den är lättarbetad och den stelnar helt efter en stund på tork. Den går och äta, även om den är lite knaprig.
 
Eftersom jag visste att det skulle bli en hel del jobb med dessa tårtor bad jag min svägerska att vara lite "assistent". Och efter många timmar, långa nätter, en och annan tår och en hel del skratt, blev vi klara. Och OJ, vad nöjda vi blev! Tack för hjälpen, kära du! :)
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall