Chokladganache!

Denna underbart goda fyllning måste jag dela med mig av! Den går lika bra att ha som efterrätt, gärna tillsammans med en god bärsås.

*200 g valfri choklad (dumle, geisha, chokladkaka, vilken som helst egentligen)
*3 dl grädde

Värm grädden i en kastull, den får absolut inte koka!
Lägg i chokladen och rör tills den har smält ihop med grädden.
Låt chokladgräddden svalna i en bunke du kan vispa i, ställ sen in den i kylen i minst 6 timmar. (helst över natten)
Vispa med elvisp till ett härligt fluff.

Ät och njut!

Den här ganachen är gjort på Marabous mjölkchoklad med smartiesbitar i. Mums!

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Termografi i Sundsvall